fbpx

Tratamente cosmetic IPL

Tratament pentru Acnee cu lumina intens pulsata IPL si  cicatrici post-acnee

 

 

Tratamentul pentru acnee cu lumina intens pulsata (IPL) reprezinta cea mai noua, avansata, sigura, cu rezultate rapide si fara reactii adverse, abordare si solutie pentru vindecarea acneei. Este ultimul tratament pe care il vei incerca in lupta impotriva acneei!

Statisticile releva ca acneea afecteaza peste 85% dintre adolescenti si 25% dintre adulti, insa pe langa implicatiile estetice, impactul emotional si social este considerabil. Stii deja ca tratamentele locale cu creme sau solutii cosmetice necesita luni sau ani intregi de tratament continuu, tratamentele pe cale orala cu antibiotice pot avea o serie de efecte negative de necontestat, iar acneea incorect tratata poate lasa semne pentru toata viata?

 Nu lasa acneea sa te marcheze, meriti un ten curat si sanatos, fara acnee sau cicatrici post-acneice! Acest deziderat devine realitate la  Clinica TOP SKIN gratie tratamentului inovativ cu Lumina Intens Pulsata, efectuat de catre cei mai buni medici dermatologi!
Descopera cum functioneaza exact tratamentul cu IPL si avantajele acestei proceduri estetice!

Tratamentul pentru Acnee cu Lumina Intens Pulsata

Lumina Intens Pulsata emite lumina galbena, verde si rosie intr-o serie de impulsuri scurte. Lumina galbena si verde distrug bacteria ce cauzeaza acneea, iar lumina rosie actioneaza asupra glandelor sebacee ce secreta excesul de sebum si determina eruptiile de pustule acneice. Lumina intens pulsata patrunde profund la nivelul pielii, micsoreaza glandele sebacee inflamate si diminueaza productia de sebum. 

Asadar, conform studiilor medicale, lumina intens pulsata are efect antibacterian, scade secretia de sebum si atenueaza cicatricile recente prin stimularea secretiei de fibre de colagen la nivelul bazei cicatriciale. 

Tratamentul pentru acnee in 5 etape recomandat la Clinica SlimArt

Tratamentul acneei cu lumina intens pulsata este noninvaziv, nedureros, nu are reactii adverse si nu necesita timp de recuperare, prin urmare iti poti relua imediat activitatile cotidiene.

Este un tratament complex, ce cuprinde mai multe etape: aplicarea unui peeling superficial pe baza de hidroxiacizi, ce faciliteaza patrunderea luminii intens pulsate la nivelul pielii, mai intens si in profunzime, tratamentul cu lumina intens pulsata cu tehnologia  , masca ce favorizeaza regenerarea si calmarea pielii, masca hidratanta si crema cu cu factor de protectie solara.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta dar sunt indicate o serie de 5 sedinte, la interval de 3 saptamani, pentru rezultate realmente spectaculoase. Tehnologia cu IPL  este cea mai eficienta si sigura metoda de tratament pentru acnee!
Inainte si dupa tratamentul antiacnee
 . 
La clinica TOPSKIN , iti oferim prima sedinta de tratament cu lumina intens pulsata, plus o consultatie dermatologica, pentru un tratament personalizat, la preturi promotionale! De asemenea, pentru sedintele ulterioare, beneficiezi pachete ABONAMENT CU SEDINTE GRATUITE

Tratamentul cicatricilor post-acneice cu IPL

Un alt scenariu neplacut poate fi reprezentat de faptul ca desi ai scapat de acnee, cicatricile post-acneice inestetice persista si iti reamintesc constant de afectiunea cu care te-ai confruntat in trecut. 

Vindecarea cicatricilor post-acneice poate fi un proces indelungat si dificil (cu atat mai mult cu cat cicatricile sunt mai vechi, de aceea este indicat sa te tratezi cat mai curand) si aceste leziuni post-acneice pot persista chiar toata viata. Cea mai buna metoda de a preveni cicatricile este sa tratezi corect acneea si sa eviti spargerea pustulelor.
Daca ai ramas cu aceste cicatrici post-acneice, clinica TOP SKIN propune tratament  noninvaziv, nedureroscare  nu are reactii adverse si nu necesita timp de recuperare, iar efectele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Tratamentul dermatologic cuprinde urmatoarele etape:
1. Microdermoabraziunea sau Peeling chimic  ce elimina stratul de celule moarte de la suprafata pielii si uniformizeaza tenul, intensificand actiunea urmatoarelor etape;
2. Radiofrecventa + Ultrasunete. Cu ajutorul radiofrecventei si ultrasunetelor, se realizeaza un masaj la nivelul fetei ce determina cresterea temperaturii la nivelul dermului cu stimularea metabolismului celular local si a circulatiei locale;
Cu ajutorul radiofrecventei bipolare aplicate la nivelul cicatricilor post-acneice, se produce cresterea temperaturii la nivelul dermului cu stimularea sintezei de fibre de colagen si elastina, determinand regenerarea pielii si atenuarea cicatricilor post-acneice;
3. Aplicarea unui serum pe baza de acid hialuronic; patrunde mai profund in piele datorita masajului ultrasonic si favorizeaza regenerarea pielii.

Iti doresti un ten curat, sanatos si stralucitor, fara acnee sau cicatrici post-acneice?  

Scheme de tratament personalizate  vei obtine telefonand pentru o CONSULTATIE GRATUITA la

TOP SKIN , Bucuresti, Cristea Mateescu 55. zona Tei

Telefon 0748880051

 Program Luni-Vineri 9.00-21.00 Sambata 10-17

 

EnglishRomanian