fbpx

RadioFrecventa

Radiofrecventa este un tratament revolutionar in materie de frumusete, find prima terapie non invasiva care confera elasticitate si fermitate pielii si care ajuta la regenerate depozitelor de collagen si elastina.

Este un tratament eficient in atenuarea ridurilor prin efectul de lifting si netezire, fiind o alternativa eficienta la operatiile estetice costisitoate si dureroase de lifting facial.

Radiofrecventa poate fi folosita si in tratamentele corporale, cu efecte spectaculoase in conturarea si remodelarea siluetei prin reducerea depozitelor de grasime acumulate de-a lungul timpului, prin tratarea celulitei si estomparea inestetica a vergeturilor albe si tratarea pielii lasate si lipsita de elasticitate.

RF are la baza generarea unui soc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a regenera tesuturilor. Rezultatele RF sunt imediat observate, de lunga durata de la primul tratament: o piele vizibil mai ferma, luminoasa si plina de vitalitate.

RF are la baza unde electromagnetice care penetreaza toate cele 3 straturi ale pielii, se creaza astfel in zona tratataun camp electromagnetic in care energia este transformata in caldura, putand ajunge pana la 60grade in interiorul tesutului. Aceasta energie duce la scurtarea fibrelor de colagen deja existente si stimuleaza secretia de noi fibroblaste dproducatoare de colagen si elastina, care vor tonifia pielea, rezultatul fiind de intinerire  a pielii si aspect de ten sanatos si stralucitor pe termen lung. Actiunea undelor de radiofrecventa se resimte su dupa finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere si diminuare a ridurilor fiind un proces continuu.

RF este un tratament nedureros, nechirurgical, fara anestezie locala, caldura produsa fiind tolerabila pentru piele, efectele sunt de evidente si de lunga durata. Este tratamentul ideal pentru toate persoanele cu probleme estetice la nivelul fetei, fiind excelent pentru riduri, linii de expresie, acnee, pori dilatati, cicatrici sau barbie dubla(gusa).

Beneficiile RF:

-tonifica pielea, aceasta devine ferme timp indelungat cu aspect ferm si luminos

-atenueaza cicatricile secundare leziunilor de acnee

-ofera elasticitate, tonus si fermitate de lunga durata

-stimuleaza oxigenarea tesuturilor

-remodeleaza conturul facial

-diminuarea vizibila a pliurilor nazo-labiale

-stimuleaza producerea de elastina si colagen

-lifting al sprancenelor si pleoapelor cazute

-diminuarea pungilor de sub ochi

-ridurile fine sunt atenuate

-reducerea barbiei duble

-diminuarea porilor dilatati

-lifting facial nechirurgical

Pentru obtinerea unor rezultate optime se recomanda minim 6-8 sedinte la interval de 1-2 saptamani.

Dupa fiecare sedinta se va observa cum textura pielii este imbunatatita, insa RF faciala isi continua actiunea si dupa finalizarea sedintei, rezultatele maxime sunt vizibile dupa 1-2 saptamani de la efectuarea acesteia.

O  sedinta de RF dureaza 15 minute dupa pregatirea tenulului pentru terapie. Se foloseste o crema conductoare cu colagen pe care se realizeaza RF propriuzisa. Caldura provocata de aparatul de radiofrecventa este perfect tolerabila pentru piele, pacientul nu simte discomfort in timpul sau efectuarea procedurii. In schimb beneficiaza de lifting fara durere sau in perioada post-operatorie.

RF este contraindicata persoanelor cu infectii acute ale pieliic eczeme, prurit, herpes, boli contagioase, sarcina, alaptare, persoanelor purtatoare de stimulator cardiac, epilepsie, cancer, boli hematologice, implant denta.

EnglishRomanian