HIFU – Lifting Facial -Fara chirurgie

HIFU
hifu lifting riduri

         HIFU  Tratament Lifting Non Invaziv

Ce este tratamentul HIFU?

Terapia estetico-medicala, lifting non-invaziv cu HIFU pe baza de ultrasunete, este solutia ideala pentru un lifting cu efecte imediatenon-invaziv si non chirurgical, cu efecte vizibile la nivelul fetei si corpului

Tehnologia HIFU (High Energy Focused Ultrasound) are la baza utilizarea de ultrasunete. Acest tratament  nu are efecte secundare permanente. In timpul emiterii sunetelor acestea produc distrugerea partiala a colagenului existent, fortand astfel producerea unor fibre de colagen noi, cu elasticitate buna si se obtine astfel la  nivelul fetei  liftingul facial nechirurgical, diminuarea ridurilor si pentru corp remodelare corporala si fermitate

HIFU trateaza tesuturile in profunzime, ocolind suprafata pielii. Prin tehnologia bazata pe ultrasunete HIFU stimulam productia de colagen din tesuturile adanci ale pielii. In timpul tratamentului vor fi explicate toate detaliile procedurii, vom avea grija sa explicam fiecare pas.

Beneficiile tratamentului HIFU – tratament lifting non invaziv

Rezultatul principal al tratamentului este o piele mai frumoasa si cu un aspect intinerit. HIFU  este cel mai nou tratament de intinerire si preventie atunci cand dorim rezultate fara efecte secundare vizibile. 

Acesta se obtine prin:

 • Ridicarea pielii lasate,
 • intarirea elasticitatii pielii
 • Indepartarea pliurilor nazolabiale, ochilor
 • Indepartarea ridurilor de expresie
 • Indepartarea ridurilor din jurul ochilor
 • boost de  luminozitate si diminuarea cearcanelor

Rezultatele utratamentului HIFU, tratament lifting non invaziv, depind de la persoana la persoana. Clinica Top Skin nu prezinta aceeasi garantie pentru fiecare tratament, insa garanteaza reusita pe termen lung, daca tratamentul este urmat conform sfaturilor specialistilor.

De ce sa sa iti faci tratamentul HIFU la TOP SKIN

Personal specializat  si experienta dobandita in timp, garantia eficacitatii, marturiile pacientilor.

Clinica Top Skin  realizeaza fiecare actiune doar prin intermediul specialistilor,  a oamenilor cu experienta si cunostinte certificate in domeniu.

Top Skin este specializat in tratamente si in tratarea unei plaje largi de probleme ale tenului. Intreg personalul este calificat si certificat in domeniu,  fiind apt sa ofere orice tip de solutii in aria cosmetica si dermatologica. In timpul consultatiei vom putea oferi detalii despre posibilitatea combinarii terapiilor de infrumusetare in timpul unei singure sedinte pentru o reala economie de timp.

Tratamente faciale si corporale efective,  prin tehnologii de ultima ora

Top Skin va a poate sta la dispozitie cu o gama larga de servicii in ceea ce priveste tratamentele corporale si faciale.  Utilizam in cazul acestor tratamente tehnologii de ultima ora – tehnologia HIFU.

Tehnologia HIFU se bazeaza pe ultrasunete focalizate, care regenereaza productia de colagen. Acest tratament se mai numeste si neocolageneza si consolideaza colagenul existent, stimuland fibroblastii  pentru a produce o cantitate noua de colagen.

Cum functioneaza HIFU

Tratamentul HIFU, lifting non invaziv, foloseste tehnologie de ultima ora cu ultrasunete focalizate.

Tratamentul HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) focalizeaza  direct energie calda pielii si tesuturilor subcutanate, care poate stimula si regenera colagenul din piele. In felul acesta, textura pielii este vizibil imbunatatita si pielea flasca este ridicata.

Efectiv ofera aceleasi rezultate ca si un lifting facial sau corporal,  fara injectii sau metode chirugicale, fara durere, risc infectie

Mai mult decat atat, nu exista efecte secundare permanente. Aceasta tehnica se poate aplica atat pentru fata cat si pentru corp. Functioneaza la fel pentru persoanele care au pielea mai inchisa sau mai deschisa, spre deosebire de laser sau lumina cu pulsatie intensa.

Contraindicatii tratamentul HIFU:

 • Persoanele care sufera de acnee puternica
 • Diabet necontrolat
 • Boli oncologice la nivelul pielii
 • Boli endocrine grave
 • Boli de colagen, epilepsie
 • Sarcina si alaptarea
 • Administrarea de autocoagulante
 • Leziuni ale pielii, eczema, herpes, psoriazis
 • Pareza faciala in prezent sau antecedente
 • proteza metalica, contentie bucala (vom folosi comprese sau badijonari locale)
 • acid hialuronic la nivelul zonei tratate
 •  toxina botulinica, in primele 15 zile dupa injectare

Care este diferenta dintre un tratament HIFU si un tratament cu laser?

Energia de sunet utilizata de HIFU are proprietati unice care trateaza piele in profunzime de pana la 4.5 cm, ocolind suprafata pielii, astfel ca pielea nu prezinta iritatie.

Tehnologia cu laser nu poate patrunde atat de adanc in profunzime, fiind bazata pe energia luminoasa. Tehnologia cu laser este potrivita pentru tratarea pielii la suprafata si nu este aprobata pentru proceduri de lifting facial. In concluzie,   HIFU trateaza pielea in profunzime, avand efecte de lifting pe cand laserul trateaza suprafata pielii pentru probleme precum acneea sau petele.

Profunzimea maxima a undelor HIFU este intre 1.5mm, la nivelul fruntii si periocular, zone ce pot fi abordate numai de catre personal medical instruit corect si pana la 3-4,5-6 mm pentru celelalte zone ale fetei,  decolteului.

In functie de calitatea si suplitatea pielii, precum si de particularitatile anatomice tratamentul este individualizat astfel incat tinta finala SMAS (fascia musculara) sa fie afectata.

In timpul tratamentului se poate simti durere, jena, senzatie de furnicatura sau gadilare, motiv pentru care este esentiala comunicarea cu pacientul pentru a oferi comfort permanent.  

La nivelul corpului, HIFU poate reduce semnificativ laxitatea pielii si lipoliza (slabire) prin posibiltatea de a seta parametrii de lucru si profunzimea actiunii pana la 18 mm. In clinica noastra avem rezultate bune pentru grasime localizate, precum si imbunatatirea pielii lasate datorate slabitului foarte rapid. Cele mai frecvente zone corporale pentru care ne este tratamentul HIFU este eficient sunt abdomenul, antebratele, coapsele si genunchi. Este o procedura foarte ceruta si apreciata in ultima perioada de catre barbati.

Cat dureaza procedura HIFU?

 
Va rugam sa veniti la programare fara machiaj daca acest lucru este posibil, deoarece se va diminua semnificativ durata programarii.

In functie de zona tratata si de planul de tratament, procedura poate dura intre 30 si 90 de minute. Pentru fata si gat, procedura HIFU are durata cea mai lunga  60-90 de minute, pentru  decolteu 30 de minute.   Puteti sa va reluati activitatile zilnice imediat dupa efectuarea tratamentului, nu exista risc de inrosire importanta sau hiperpigmentare.

Ce se simte in timpul unui tratament HIFU?

Deoarece Procedura HIFU este realizata cu ajutorul ultrasunetelor, se foloseste obligatoriu gel ecografic de buna calitatea pe zonele vizate pentru tratament. Initial, dupa curatarea tenului vom hasura pe piele cu ajutorul unui creion dermatografic o matrice de tratament ce ne va ajuta sa iti oferim un tratament corect si complet, vom stabili zonele pe care le vom ocoli cu transductorul HIFU. 

AVANTAJELE acestei proceduri o reprezinta faptul ca este procedura total neinvaziva,  declanseaza   procesului de regenerare naturala. Nu   exista riscul unei rani, anestezii, durere importanta,  hiperpigmentare . Recuperare imediata, posibiltate de a folosi machiaj in primele ore dupa procedura.

Pretul tratamentului HIFU

Pretul unui tratament HIFU se va stabili in urma unei consultatii.  Acesta variaza in functie de complexitatea procesului. Rezultatele in urma unei sedinte pot fi vizibile imediat pentru persoanele cu laxitate importanta a pielii, insa producerea de colagen se produce in  3- 4 luni. Efectul liftingului va fi vizibil pana la 1 an jumate. Recomandam repetarea procedurii la interval de 2-3 luni pentru amplificarea efectului.

Contactati-ne pentru o oferta de pret concreta pentru un tratament lifting  HIFU!

Doriti o oferta lifting HIFU in Bucuresti sau vreti sa aflati mai multe informatii despre tratamentul HIFU lifting non invaziv?

Contactati-ne acum si programati-va la o consultatie!