Tratamente faciale pentru intinerire si infrumusetare

Suntem specializati in tratamentele cosmetice non-chirurgicale.
Oferim o gama larga de proceduri care pot completa si spori frumusetea pacientilor nostri contribuind la restabilirea si definitivarea tineretii fetei si corpului.

                                                     Estetica faciala

          Marire buze cu acid hialuronic

Buze mai pline, mai conturate, mai voluptoase

Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu frumusețea și tinerețea. Din păcate, nu toți avem aceeași moștenire genetică, astfel că unele persoane se nasc cu buze subțiri și își doresc să obțină un aspect mai plin.

 

            Eliminare riduri cu toxina Botulinica (Vistabel)

Scapă de ridurile de la ochi și de pe frunte

Toxina botulinică este o neurotoxină utilizată ca medicament injectabil în tratamentul de întinerire a feței, atunci când aparitia ridurilor faciale are un impact psihologic important la pacienții adulți.
 

            Terapia vampir (PRP)

Este cel mai natural tratament estetic posibil in acest moment deoarece foloseste resursele naturale din sangele pacientului. Extrem de eficienta pentru atenuarea ridurilor, laxitatea cutanate, imbatranirea prematura, preventia aparitiei precoce a ridurilor, alopecie. Rezultate deosebite atunci cand este  asociata procedurilor  estetice precum Dermapen 4, microneedling, HIFU, mezoterapie.

Mezoterapie (tratamente anti-aging cu  Stylage,                                                                          RRs, Juvederm)

Mezoterapia perioculara RRs HA Eyes

        Zona perioculară este cea mai fragilă și mai sensibilă de la nivelul întregului ten și are nevoie de o îngrijire specială. Indiferent dacă suferi din cauza ridurilor, a cearcănelor adâncite sau a lipsei de volum în zona ochilor, mezoterapia RRS® HA Eyes îți poate reda aspectul tânăr, proaspăt și luminos!

Mezoterapia pentru zona ochilor cu substanțe pe bază de acid hialuronic este destinată și pentru prevenția și tratamentul modificărilor de textură și aspect, apărute și ca urmare a fotoîmbătrânirii pielii (îmbătrânirea pielii cauzată de expunerea la raze UV).
Avantajele mezoterapiei  cu RRS HA Eyes pentru tratamentul ridurilor și liniilor fine de sub ochi
   • estompează ridurile și liniile fine de expresie din jurul ochilor
   • îmbunătățește aspectul pielii și netezește conturul ochilor
   • corectează aspectul pungilor de sub ochi și al cearcănelor întunecate, cauzate de deficitul de volum
   • îmbunătățește microcirculația sângelui la nivel periocular
   • reduce aspectul ochilor umflați prin drenaj limfatic
   • oferă luminozitate și relaxează ochii căzuți, cu aspect obosit
   • îmbunătățește tonusul pielii din jurul ochilor
   • are acțiune antioxidantă și efect diuretic local
   • hidratează intens zona ochilor
   • procedură minim invazivă de 🔝, care folosește un produs premium în materie de siguranță și eficacitate
   • recuperare rapidă.

     

    Formula RRS® HA EYES a fost special concepută pentru femeile și bărbații de toate vârstele, care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii obosite din zona perioculară, care vor să scape de riduri și linii fine. Tratamentul crește și tonusul și elasticitatea pielii, îmbunătățind și fluxul sanguin.

    RRS® HA EYES este o soluție destinată mezoterapiei injectabile, fiind un implant intradermic special formulat pentru a îmbunătăți aspectul pielii din jurul ochilor. Rezultatul? Îmbunătățește conturul ochilor, umple ridurile superficiale și liniile fine din zona perioculară și este eficient împotriva cearcănelor și a aspectului obosit.

    Produsul are la bază acid hialuronic nereticulat și resorbabil, combinat cu un cocktail biorevitalizant care conține compuși activi, vitamine, antioxidanți, oligoelemente și factori de iluminare. Ingredientele din RRS® HA EYES au fost atent selectate, pentru a oferi pielii din zona perioculară nutrienții de care aceasta are nevoie, dar pe care nu-i mai poate produce în aceleași cantități ca urmare a înaintării în vârstă.

    Procedura de mezoterapie cu RRS® HA EYES este minim invazivă și complet nedureroasă, chiar și în cazul pacienților cu o piele sensibilă. Pentru a reduce la minim orice fel de disconfort, îți vom aplica un anestezic topic, care va amorți zona pe toată perioada injectării.

    Mezoterapia cu RRS® HA EYES este cea mai bună și sigură opțiune pentru pacienții cu piele subțire și uscată, dar și pentru pacienți care se confruntă cu edem periocular (aspectul de ’’pungi sub ochi”).

    Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă un protocol de tratament format din 4 – 6 ședințe, efectuate la un interval de 2 săptămâni. După finalizarea schemei de tratament, sunt necesare ședințe de întreținere de 1 – 3 ori pe an.

    Primele îmbunătățiri vizibile ale aspectului ridurilor și cearcănelor perioculare se observă chiar după prima ședință de tratament cu RRS® HA EYES. Pielea devine mai luminoasă, iar textura acesteia este mai netedă și mai catifelată. Cele mai frumoase rezultate se obțin pentru cearcănele adâncite, care umbresc zona de sub ochi și care conferă un aspect general obosit și bătrânicios.

    Rezultatele finale se observă după parcurgerea întregului plan de tratament elaborat de medic, conform nevoilor tenului tău și se mențin de obicei între 4 și 6 luni.

    STYLAGE HYDROMAX Bi-Soft 

    Stylage HydroMax este un gel de acid hialuronic reticulat, de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (sorbitol), este steril și apirogen, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută de 1 ml și sterilizată. Stylage HydroMax se absoarbe încet, în timp. Este indicat pentru a îmbunătăți hidratarea și elasticitatea cutanată în stratul superficial și cel profund al feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

    Zone de tratament

    • față
    • gât
    • decolteu
    • mâini

    Avantaje

    Stylage HydroMax este un tratament intensiv de hidratare conceput pentru a trata pielea sever uscată sau laxă. Stylage HydroMax conține puternicul antioxidant și hidratant sorbitol care ajută pielea să rețină apa. Această acțiune menține hidratarea și, în același timp, previne degradarea acidului hialuronic reticulat. Ca rezultat, pielea se va simți revigorată și cu efecte de lungă durată.

    Durata rezultatelor

    Rezultatele tratamentului sunt observabile în câteva zile și se așteaptă, în general, să dureze între 2 și 4 luni, în funcție de rata individuală a metabolizării acidului hialuronic. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc).

    Efecte secundare

    Deși acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism, pacienții dumneavoastră pot prezenta câteva reacții adverse ușoare și temporare Stylage HydroMax la locul injectării, cum ar fi durerea, sensibilitatea, umflarea, mâncărimea, eritemul (roșeață) și alte decolorări.

    RRS Hyalift 75 Proactive    conţine acid hialuronic, aminoacizi şi resveratrol.

    Este o substanţă premixată, cu o formulă unică ce îmbină aceste 3 principii activec cu efecte spectaculoase de hidratare, biorevitalizare şi antioxidare în lupta cu pielea îmbătrânită, deshidratată şi lipsită de vitalitate.

    Zonele injectate: față, gât decolteu, mâini, coate și genunchi.

     Frecvență: 1 ședință pe săptămână, 4 – 6 ședințe.

    Întreținere: 1 – 3 cure pe an.

    RRS Hyalift 75 Proactive conține: acid hialuronic nestabilizat, în concentraţie de 15,0 mg/ml (75 mg/ml), și complecși biorevitalizanți  – aminoacizi (alanină, arginină, aspartat, acid glutamic, fenilanină, glicină, histidină, izoleucină, leucină, levoglutamide, prolină, serină, taurină, treonină, tirozină, valină), resveratrol și antioxidanți.

    RRS XL Hair   

    • tratamentul mezoterapeutic al scalpului
    • biostimularea și revascularizarea firelor de păr, prevenirea căderii părului
    • căderea simptomatică a părului, diferite tipuri de chelie

    Zonele injectate: scalp.

    Frecvență: 1 sedință/săptămână, 4 – 12 ședințe.

    Întreținere: 1 ședință la 2 săptămâni, timp de 2 luni.

    Cea mai bună combinație: oricare dintre RRS® HA pentru densificare dermală, RRS® Silisorg + RRS® Hyalift 35/RRS® Hyalift 75.

    Nu conține Minoxidil sau inhibitori ai 5-Alpha reductazei.

    RRS XL Hair  conține: acid hialuronic nestabilizat, în concentrație de 0,001 mg/ml (0,003 mg/3 ml sau 0,005 mg/5 ml), FGF (factori de creștere fibroblastică), factori de stimulare a peptidelorSodium DNA, aminoacizi (arginină, alanină, acid aspartic, acid glutamic, glicină, histidină, hidroxiprolina, isoleicină, lizină, metionină, fenilalanină, prolină, serină, treonină, tirozină, leucină, valină), oligoelemente (Si, Ca, Fe, K, Mg, Mn, Na, P, Se), vitamine (B12, B9, B3, B5, A, E și B8), terpene (ginkgolide A-B-C-M, bilobalide), acizi grași (acid linoleic, acid oleic), flavonoide (quercetin, kaempferol), antioxidanți (vitamina C, acid clorogenic, acid galic, quercetin, kaempferol).

      Dermapen 4, dispozitiv original

   •  

Alege solutia perfecta pentru intinerire!