DERMAPEN 4

DERMAPEN 4 este solutia pentru cicatrici produse de acnee, riduri si piele lasata

dermapen 4
dermapen 4

Microneedling facial cu  DERMAPEN 4  : acţiune, beneficii, contraindicaţii

 

     Dermapen 4 pentru riduri, pori dilataţi, cicatrici produse de ACNEE?

 E timpul să le spui adio cu ajutorul de microneedling DERMAPEN 4 pentru acnee si riduri, un tratament facial de ultimă oră care îţi redă frumuseţea chipului. Însă beneficiile acestei proceduri cosmetice nu se opresc aici!

Află de la TOP SKIN, cum funcţionează tratamentul cu microneedling DERMAPEN 4 , cui ii este recomandat, cum decurge o şedinţă de Dermapen 4.  Sa vorbim  despre efectele benefice ale acestei tehnici medicale inovatoare si preturile la care iti putem oferi servicii de calitate.

Cum funcţionează microneedlingul cu DERMAPEN 4

Dermapen 4 realizeaza milioane de micro-canale prin intepaturi controlate digital cu niste ace extrem de subtiri . Aceasta declanseaza raspunsul natural al de auto-regenerare a pielii, cu inductie de colagen si elastina.

Aceste microînţepături favorizează pătrunderea eficientă a substanţelor din serurile speciale folosite (cu până la 80% mai mult produs absorbit în stratul profund al dermului). De asemenea se produce regenerarea profundă a pielii , prin producerea de colagen şi elastină.

Tratamentul cu microneedling poate fi realizat atât în scop curativ, cât şi preventiv. Astfel, pentru tratamentul cicatricilor, petelor, stimularii colagen sunt necesare cel puţin 4-6 şedinţe 

Aşadar, numărul de şedinţe de microneedling diferă în funcţie de zona tratată şi de complexitatea tratamentului, între 4 şi 6 şedinţe, la un interval de 6-8 săptămâni.

  Iti putem oferi mai multe informatii  despre procedura DERMAPEN 4 sau preturi sunand  numarul de telefon 0748880051 sau completand formularul de contact.

Cui se adresează tratamentul cu microneedling cu DERMAPEN 4?

Microneedlingul este recomandat persoanelor care prezintă riduri fine de expresie, pete  si leziuni postacneice, pori dilataţi, pete pigmentare cauzate de soare sau de vârstă (melasmă). Rezultate deosebite sunt la nivelul corpului pentru vergeturi, cicatrici, dar şi celor care vor să stopeze căderea părului-alopecie.

Beneficiile tratamentului facial cu microneedling

Tratamentul facial microneedling cu Dermapen 4 are următoarele beneficii:

 • ajută la estomparea ridurilor şi a liniilor fine de expresie
 • hidratează în profunzime tenul
 • sporeşte producţia de colagen şi elastină
 • ameliorează petele pigmentare cauzate de soare sau de vârstă
 • elimină semnele postacneice
 • reduce cicatricile postoperatorii şi pe cele atrofice (vergeturile)
 • micşorează porii dilataţi
 • tonifiază şi are efect de lifting asupra pielii
 • previne căderea părului
 • creşte densitatea şi rezistenţa firului de păr
  Cum ne pregatim pentru mezoterapia cu DERMAPEN 4 pentru acnee sau riduri?

  Cu 1-2 saptamani inainte de a efectua o sedinta de mezoterapie cu DERMAPEN pentru acnee si riduri sunt indicate preparate cu vitamina C si creme hidratante. In caz de expunere intensa la soare sau infectii acute   procedura trebuie amanata 1-2 saptamani. Va recomandam ca inainte de procedura sa ne solicitati recomandarile necesare pentru pregatirea pielii pentru procedura. In acest fel putem obtine  cele mai bune rezultate

Iti recomandam ca pentru a beneficia de efectele maxime ale unei sedinte de mezoterapie cu dermapen pentru acnee si riduri sa iti faci un peeling chimic.

Cum decurge o şedinţă de microneedling cu DERMAPEN 4

Dispozitivul de microneedling este dotat cu 12 ace sterile, care efectuează până la 1940 de microînţepături/secundă controlate, cu puternic efect de refacere a fibrelor de colagen şi elastină. În funcţie de nevoile specifice ale fiecărei paciente, nivelul de pătrundere se ajustează de la 0,2 mm la 3mm.

Aceste ace pătrund uşor în zonele vizate şi reduc riscul de sângerare. Din acest motiv, tratamentul este indicat şi pentru zonele mai sensibile, cum ar fi conturul ochilor, al nasului sau al buzelor.

Programari si informatii 0748880051 

Oferte zilnice noi pe pagina noastra de Facebook

Instagram

Paşii tratamentului cu microneedling DERMAPEN 4:

1. Se aplică o cremă anestezică pe zona vizată. Se lasă să acţioneze 15-20 de minute, apoi se îndepărtează cu o soluţie dezinfectantă.
2. Se reglează adâncimea de penetrare a acelor pentru fiecare zonă vizată.
3. Se aplică substanţa activă specifică zonei tratate.
4. Se creează mii de microînţepături la nivelul pielii, care favorizează pătrunderea în derm a substanţelor active din serumurile speciale.
5. La finalul tratamentului se aplică o mască pentru a obţine penetrarea optimă a ingredientelor active, cât şi pentru a calma şi relaxa pielea.

După efectuarea tratamentului, pacienta poate prezenţa o înroşire a pielii tratate, care dispare după aproximativ o oră.

Şedinţa propriu-zisă de microneedling cu Dermapen 4 durează aproximativ 40 de minute şi nu presupune durere.

Trebuie menţionat că după tratament, în următoarele 24 de ore, nu se recomandă spălarea şi aplicarea machiajului. De asemenea, timp de 3 zile după procedură este contraindicată folosirea cremelor de ten pe bază de retinoizi. 

În schimb, este indicată utilizarea unei creme cu puternic efect hidratant şi a unei loţiuni cu factor ridicat de protecţie solară, mai ales dacă urmează să vă expuneţi la soare. Dupa procedura va vom oferi lista cu recomandarile POST CARE.

Tratament cu microneedling: contraindicaţii

Procedura microneedling este contraindicată :

 • -femeilor însărcinate sau care alăptează;
 • -persoanelor care au tendinţa de a forma cicatrici cheloide;
 • -infecţii sau herpes în zona ce se doreşte a fi tratată şi –tulburări de coagulare a sângelui sau care urmează un tratament cu anticoagulante;
 •  -tratament antiacneic cu retinoizi in urma cu 3 luni.

Acum puteti lupta impotriva semnelor neplacute ale pielii dumneavostra cu ajutorul microneedlingului cu DERMAPEN 4 pentru cicatrici produse de acnee, acnee si riduri, dar si pentru lipsa luminozitatii pielii, tonusului venind la o consultatie gratuita in cabinetul nostru si facand o programare telefonica la 0748880051

TOP SKIN Bucuresti, Cristea Mateescu 55

Program Luni-Vineri 9-21   Sambata 10-17

Este necesara programarea telefonica pentru fiecare sedinta de Dermapen 4 , epilare cu laser dioda Primelase excellance