Paste

Paștele este un moment minunat  al primăvarii,  înainte de zilele calduroase de vara și știm că atunci când vine vorba de a pune in bagaj  produse pentru ingrijirea pielii pentru vacanțe, este greu să alegeti ce produse ar trebui să luați. Nu există niciodată suficient spațiu pentru a-ți împacheta trusa completă , așa că acestea sunt produsele noastre de îngrijire a pielii in perioada Paștelui.

Crema cu factor de protectie SPF

Vom începe cu cel mai evident primul, SPF. Nu contează dacă ramaneti in oras sau plecati la casa de vacanta . SPF este întotdeauna un must-have. Dacă ramaneti in oraș și știți că razele solare nu vor fi puternice atunci ecranul nostru de soare poate sa fie să fie   SPF 30. Această formulă ușoară vă va proteja pielea de daunele UV în timp ce vă asigură o nuanță naturală. Dacă veti beneficia de gradina și pielea dvs. va fi expusă la radiații UV ridicate, atunci de ce nu încercați  SPF 50, aceasta oferă o protecție deosebită și o hidratare intensă. Un alt punct de menționat este că ar trebui să reaplicați SPF-ul pe tot parcursul zilei. 

Demachiantul

Îndepărtarea cremei solare la sfârșitul zilei este la fel de importantă ca aplicarea acesteia, motiv pentru care este imperativ să iei cu tine un  demachiant în vacanță. Crema SPF poate sta foarte mult pe piele dacă nu este corect indepartat, ceea ce înseamnă că vă poate înfunda porii . Pentru a vă asigura că vă scoateți protecția solară în mod corespunzător, atunci vă recomandăm curățarea dublă cu un demachiant pentru a elimina impuritățile pe piele și a decongestiona porii, ulterior folosirea unui produs de spalare blanda.

Crema pentru maini

Acest produs următor este unul pe care îl recomandăm pe tot parcursul anului, dar mai ales atunci când ați fost în vacanță la soare și ați fost expus la mai mult soare decât de obicei. Mulți oameni uită de mâinile lor și se gândesc doar la faptul că pielea de pe fața lor este afectată de soare. Însă pigmentarea mainilor este foarte frecventă. 

Crema pentru zona ochilor

Sărbătorile pentru multe dintre noi presupun adormitul târziu, iar pielea delicata din jurul ochilor necesita ingrijire speciala. Așadar, vă sfătuim să vă îndepărtați machiajul cu un demachiant destinat zonei ochilor si folosirea unei o creme excelentă pentru ochi, al carei scop sa fie  hidratarea, diminuarea cearcanelor si a ridurilor fine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =