Pielea bronzata si Epilarea definitiva cu laser

         Persoanele cu pielea BRONZATA la SOLAR  sau NATURAL pot folosi tratamentele de indepartarea parului cu laser dioda. In cursul unei proceduri de epilare cu laser, energia este indreptata spre pielea unde se afla parul nedorit. Pielea absoarbe o parte din energia laser inainte de a ajunge foliculii de par. Energie absorbita va fi determinata de culoarea pielii. Pielea bronzata va absorbi, energie luminoasa, se poate arde sau decolora dupa tratament.

      Modificam protocolul de tratament pentru ca pielea ta sa sa beneficieze de toata grija noastra 

      Pentru a trata un pacient bronzat, energia laser trebuie scazuta pentru a preveni arderea,dar se va diminua eficienta distrugerii foliculului. Solutia ramane cautarea unei clinici care foloseste ultima tehnologie laser pentru piele bronzata si protocoale care racesc si protejeaza pielea in timpul tratamentului, riscul reactilor adverse diminuat Cremele autobranzante au acelasi efect asupra pielii ca si expunerea normala la soare. Aceste creme schimba pigmentare pielii, si pot altera eficacitatea tratamentului de epilare cu laser.

        Ce vei simti in timpul procedurii laser in epilarea pentru pielea bronzata natural sau  la solar?

  In timpul procedurii aplicate pe pielea ta nu vei simti nimic diferit fata de situatia cand nu ai avea un bronz perfect. Iti vom asigura acelasi confort, fara durere, vom folosi cele mai mici intensitati pentru ca tu sa beneficiezi de rezultatele maxime la intensitatea cea mai mica chiar si pe pielea bronzata

 

         Cum ne pregatim inainte  si dupa epilarea definitiva?       

    Recomandam evitarea bronzarii naturale sau la solar si autobronzantelor cel o saptamana dupa tratament sau pana cand toata sensibilitatea, roseata au disparut. Zonele tratate vor fi sensibile, si expunerea directa la lumina soarelui vor dauna pielii sau ar putea cauza decolorare, patare. Crema SPF50 este obligatorie pe zonele tratate. Pacientilor cu piele bronzata, inchisa la culoare le oferim protocol de epilare cu laser dioda specific culorii pielii lor.

Iti putem oferi mai multe informatii la  TOP SKIN, Cristea mateescu 55, Programari la 0748880051

Program luni-vineri :9.00-21.00  Sambata 10-17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =