PRX T33 Biorevitalizare fara ace

PRX T33

Biorevitalizare  PRX T33  -Posibil si Vara

PRX T33 Singurul dispozitiv medical de biorevitalizare fara ace.

 

Fara frosting ║ Fara exfloliere║Fara foto sensibilizare

PRX T33 este raspunsul la problemele cauzate de imbatranire, melasma, cicatrici vergeturi; revitalizeaza pielea de pe fata, gat, decolteu si corp.

PRX T33 este un dispozitiv medical care contine:

  • TCA 33%
  • Hidroxi-peroxid H2O2
  • Acid kojic 5%

Sinergia dintre TCA – acid tricloroacetic si H2O2 in concentratie mica transforma acest produs dintr-un peeling agresiv, intr-un remediu NEINVAZIV;  stimuleaza si regenereaza in mod eficient tesutul conjunctiv prin productie de colagen.

PRX T33 poate fi folosit individual, sau poate fi combinat cu alte proceduri estetice: injectabile de biorevitalizare, microneedeling, Dermapen4 sau PRP.

 Mai multe informatii personalizate va putem oferi completand formularul de CONTACT

Preturi PRX T33

Tratamentul de rejuverare a pielii începe în clinică, odată cu aplicarea  PRX-T33 și continuă în fiecare zi acasă cu Kit-ul PRX-Therapy care ajută la stimularea reînnoirii pielii în mod natural.

Datorita ingredientelor active ale produselor, pielea beneficiază de o hidratare profunda, cu efecte imediate si rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta. 

WIQo Pachet PRX-Therapy Kit.

– WIQo FLUID CU ACID GLICOLIC PENTRU FAȚĂ 30 ml .

– WIQo CREMĂ NUTRITIVĂ ȘI HIDRATANTĂ DE FAȚĂ PENTRU TEN USCAT 50 ml.

PRX-Therapy Kit este un kit inovator post-procedură pentru utilizare acasă, după efectuarea tratamentului PRX-T33, pentru a menține aspectul mai tânăr și mai sănătos al pielii.

Conține 1 x cremă nutritivă și hidratantă pentru față WiQo (piele uscată) și 1 x fluid cu acid glicolic WiQo 30 ml, un pachet cu produse potrivite pentru toate vârstele.

Ulterior, crema hrănitoare și hidratantă pentru ten uscat WiQo   hrăneste și protejeaza pielea pentru o lungă perioadă de timp, oferind în același timp pielii toate ingredientele de care are nevoie pentru a preveni deshidratarea. Suplimentar, fluidul cu acid glicolic WiQo acționează prin scăderea pH-ului pielii și activează procesele care susțin întinerirea acesteia.

Beneficiile PRX-Therapy Kit

  • Hidratează și protejează pielea
  • Potrivit pentru toate vârstele și tipurile de piele
  • Stabilizează pH-ul pielii

Mod de utilizare:

Aplică crema nutritivă și hidratantă pentru ten uscat WiQo după tratamentul de peeling PRX T33  pentru a hidrata și proteja pielea. Finalizați prin aplicarea fluidului cu acid glicolic WiQo a doua zi după tratament pentru a echilibra pH-ul pielii și a menține rezultatele obținute.